De Zilverbeurs Antiek & Modern Zilver is een 2-daags uniek evenement dat geheel in het teken staat van Nederlandse en Belgische antiquairs en zilversmeden. Bezoekers krijgen hierdoor een prachtig en gevarieerd overzicht van de zilverkunst vanaf de 18e eeuw tot en met het hedendaagse zilver en hebben de mogelijkheid om zilveren voorwerpen van dichtbij te bekijken en aan te schaffen.
Op deze splinternieuwe Zilverbeurs tonen wij ontwerpen gemaakt met voor zilversmeden ongebruikelijke technieken en materialen.

www.zilverbeurs.nl

“Van ‘wow’ naar stilte is een belevingsstap die de Kunstkamer biedt. Geen grote solo-exposities maar juist kleine kunstproeverijen, omringd door hun gastvrijheid, waarbij de objecten van de kunstenaars de optimale aandacht krijgen. De kunstproeverijen van “De kunstschatten van Dubbelop” hebben inmiddels hun permanente ruimte gevonden in deze ‘KunstKamer Franeker’.” – Juni 2019

'Kennen jullie iemand die ook groter werk kan maken? Een kandelaar bijvoorbeeld?" Jahoor, dat zijn wij, konden we bevestigend antwoorden. En dit werd een start van een mooie samenwerking waarbij zeker 'out of the box' gedacht en ontworpen werd. Het kan dan ook niet uitblijven dat er andere materialen aan te pas komen dan bijvoorbeeld zilver. Het model is gemaakt en goedgekeurd. De 'Fun' kan beginnen! Wordt vervolgd....

Oktober 2019

Een zeer herkenbaar ontwerp van Jan Matthesius in een speciale uitvoering om de mensen van het CODA museum herkenbaar te maken voor het publiek.

2019

Fotografie; Rob Glastra, Schoonhoven en Dubbelop

Copyright© 2019 by DUBBELOP - website design by Dubbelop

Privacy en Cookiebeleid