top of page
Zoeken

Rondje Kunst Schoonhoven

Beste kunst- en zilverliefhebber, Net terug van onze reis, willen wij jullie op de valreep graag uitnodigen voor 'Rondje Kunst Schoonhoven'. Let op! Het start vandaag om 13 uur!

Het open monumentenweekeinde is een fantastische aftrap voor het culturele seizoen 2022/2023. Schitterende monumenten die de deuren openen en voor een weekeinde toegankelijk zijn voor het publiek. Ook in Schoonhoven is er een open Galerie weekeinde onder de naam 'Rondje Kunst Schoonhoven'. Bijna 40 kunstenaars van verschillende disciplines tonen op 17 historische locaties in het centrum van de Zilverstad hun werk in een mooie mix. Vrijdag 9 en zondag 11 Sept. van 13.00 - 17.00 uur, zaterdag 10 Sept. van 11.00 -17.00 uur. Voor meer informatie zie: www.rondjekunstschoonhoven.nl

Wij zijn te vinden bij Galerie Passi, Jan Kortlandstraat 2 in Schoonhoven. Daar is werk te zien van o.a. Pauline Barendse, Jan Matthesius, Mark Alexander en Paul de Vries. Daarnaast is Galerie Passi zeer verheugd werk te kunnen tonen van Trees en Hanneke Suringh. Trees, inmiddels 91, heeft de penselen verruild voor collagetechnieken. Haar jongere zus Hanneke schildert nog steeds haar geliefde dieren en dierportretten.


Schaal “MAGNETO”

Jan Matthesius

De vergulde en gepatineerde halve bollen hebben een inwendig aangebrachte magneet die de zilveren plaat vastklemmen. De compositie kan veranderd worden.

300x300x50mm

Zilver 925, deels verguld en gepatineerd, geanodiseerd aluminium


Fotografie; Rob Glastra, Schoonhoven

Comments


bottom of page